Државна лутрија Србије наставља да извози своје информатичко решење

06.09.2018.

 

Државна лутрија Србије наставља са успешним пословањем и имплементацијом информатичко-пословног решења на иностраним тржиштима. Поред успешног раста промета од +26% у 2017. години, овај период бележи и нови пласман лутријског информационог система АВАЛОН на македонско тржиште. У питању је свеобухватно решење које укључује лутријски софтвер за оперативно приређивање класичних игара на срећу заједно са локално развијеним хардверским решењима на које је тим Државне лутрије Србије веома поносан. 

Државна лутрија Македоније је одабрала АВАЛОН Државне лутрије Србије као информатичко-пословно решење које ће им у наредном периоду омогућити модернизовање пословања и даљи развој традиционалног и интернет приређивања класичних игара на срећу уз гаранцију сигурности коју пружа овај светски сертификован производ. Поред иницијалне продаје и имплементације, то значи да ће тим ДЛС дугорочно радити на одржавању и побољшању система и на том тржишту.

„Поносни смо што је имамо друго инострано тржиште на које пласирамо свај производ. Искуство у развоју система, локалној имплементацији и увођење АВАЛОН-а у Лутрију Републике Српске су јаке референце које су нам омогућиле да наставимо са ширењем пословања у том смеру. Сигурни смо да ће успешна имплементација у Македонији, уз новитете у систему на којима вредно ради наш тим, бити довољан разлог за разматрање нашег решења и за друга светска тржишта.“  нагласила је Симонида Кажић, в.д. Генерални директор ДЛС, после потписивања уговора у Скопљу.

Поред техничких припрема за нову имплементацију, тим Државне лутрије Србије припрема и наступ на највећем сајму индустрије игара на срећу, произвођача опреме и софтвера у Јужној Африци. Већ су најављени сусрети са неким од представника индустрије из региона, и тамо ће имати прилику да из прве руке добију комплетну слику о предностима АВАЛОН решења.

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: