Шут са пола терена

06.02.2023.

Државна лутрија Србије је на утакмици 18. кола кошаркашке АБА лиге између Црвене звезде и Игокее наставила са промоцијом "Кош за кеш". Промотерке су насумичним бацањем кошаркашких лопти у публику изабрале двојицу такмичара, који су имали могућност да у полувремену освоје чак 100.000 динара, што је двадесетогодишњем Ненаду Кујунџићу из Чачка управо пошло за руком.
Ненад је бацањем коцке извукао број шест, односно шут са половине терена који погодак вреднује чак 100.000 динара. Кошаркашким речником речено, лопта је ушла „без коске“ што је изазвало ерупцију одушевљења свих присутних на трибинама.

Ненад Кујунџић, такмичар који је освојио главну награду Државне лутрије Србије, након поготка је открио да новац планира да потроши на скијање и путовање.
„Често играм кошарку, али нисам очекивао да ћу да погодим, јер шут са половине је изазов и за професиналне кошаркаше. Сад су на реду слатке муке и размишљање како потрошити новац, али то ће вероватно бити на скијање и путовање“ - изјавио је студент друге године Машинског факултета у Београду, који је потом додао да сада више верује у срећу него раније.

 

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: